tisdag 27 september 2016

3 gånger tjejer med bra bloggar

unnamed-2-700x525img_7123

Brita Zackari

Jag gillar Brita så himla mycket pga vettig och inspirerande. Hon uttrycker en ofta sund inställning till livet. Minns att jag fastnade för hennes blogg eftersom hon kändes som en så "rolig vuxen"; förmedlade en bild av något slags vuxenliv som jag själv känner att jag vill ha. Hennes blogg är en bra blandning av hemmafint, klädstil, djupare tankar och helt opretto träningspepp. Allra roligast är det att se bilder från hennes och Kalles (hennes man) hem samt lilla torp. Vill ha!

tradgard-900x600diy-konst-art-mala-akryl-900x615

HejRegina!

Detta är en blogg som hängt med mig länge, från och till. Agnes aka HejRegina! Hon bor i Malmö, är arkitekt och genial på att pyssla och göra fint hemma. I sin dovt ljusa mjuka blogg delar hon med sig av massor av inspiration. Hon skriver välformulerat och sparsmakat med mycket stämning på något vis. Det är något hos henne jag känner igen mig i, svårt att sätta fingret på vad.

siri3 siri4

Siri Barje

Siri Barje, aka Olivehummer, är min absoluta favoritkock och matinspiration. Hon känns så i framkant med sin okrystade med lyxiga vardagsmat; fräsch, grön, pimpad och vacker. Hennes mat är nästan alltid vegetarisk, eller lätt att omvandla till vegansk. Jag har använt flera recept från hennes blogg men också bara blivit inspirerad att testa själv utifrån hennes instagrambilder. På sin blogg brukar hon skriva roliga reseberättelser blandat med recept; typ hennes liv fast utifrån den mat hon ätit eller lagat. Hon verkar vara en så härlig och stark person. Dessutom superfin klädstil tycker jag. En blogg som ger mig energi!

Alla bilder är hämtade från respektive blogg ok.

2 kommentarer:

  1. Jag är bloggberoende, haha, nejdå, men jag har bloggar istället för att gå och köpa en tidning som jag gjorde förr. Tack för tipsen, kram

    SvaraRadera
  2. Så bra med lite annan blogginspiration... väldigt behövligt :)

    SvaraRadera