tisdag 28 juni 2016

Äter gröt

Mina frukostar går i perioder. Just nu är det gröt, havregrynsgröt. Varierar med olika grejer i grytan som gryn, kryddor, frön och torkad frukt samt det som är ovanpå. Här är två från senaste tiden.

IMG_4326

Torkade fikon, kanel och solrosfrön i gröten. Ovanpå är det äpple, flingsalt, kokos och livets bästa kombination: tahini och dadelsirap!! <3 Sojamjölk på. Koppen och tallriken är Kosmos såklart, bästa servisen.

IMG_4480

Midsommargröten! Med kardemumma, valnötter och russin i själva gröten. Ovanpå: mitt hemmagjorda solrossmör, jordgubbar från trädgården i Baske, kokosrasp (svingoda, från Urtekram och finns på Ica oftast) och havremjölk. Riktig Österlenig gröt.

Mitt bästa tips är faktiskt dadelsirap och tahini. Och att toppa med mycket grejer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar