tisdag 19 april 2016

Helgen som gick

IMG_4062 IMG_4056

IMG_4078 IMG_4075

Hade en helg som var så himla mjuk i kanterna och härlig på alla sätt. En såndär som håller ihop själen på en, som en stor kram. Åkte äntligen till Linköping och hälsade på min kompis Elisabet som pluggar där. Bodde över hos henne i  kollektivhuset; god mat och mysigt häng. Vi käkade lunch hos Stadsmissionen som hade restaurang i en gammal tegelkyrka(!!). Fin atmosfär att äta sin lunch i, familjär stämning och alltså verkligen bland den godaste mat jag käkat på senaste: spenat- och svampfylld cannelloni med tomatsås och kronärtskocka. Kaffe på det också! Så världens tips till den som vill äta i Linköping.

Gick också lite på second hand och i småbutiker. En vända på museum och kollade in Elisabets skola. Såklart också en tur i Gamla Linköping där vi åt våffla på våffelstugan som vi hade peppat massor inför. Blev inte besvikna pga old-school jättegoda våfflor utan krux, kaffe m påtår och världens gulligaste omhändertagande värdpar. Fanns också ett målat tak i original från 1700-talet.

Bästa av allt var såklart att få lite marathonhäng med Elisabet, inte ofta det går att få ihop att umgås så mycket som två dagar i streck. Det känns lyxigt och som en så bra påminnelse: ens vänner är också familj tycker jag. Hann med massor av bra prat om typ allt i livet. Det är så sjukt viktigt, iallafall för mig. Känner mig livspeppad och tacksam. Vet inte om det går att formulera på ett mindre klyschigt sätt men jag är fan det. Så får helt enkelt leva med att avsluta detta inlägg med de orden ok. Kompisar i livet: <3

Kan också tipsa er om denna krönika av Åsa B på DN. Tror den hänger samman med mina känslor på sistone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar