torsdag 7 april 2016

about födelsedagen

För två dagar sedan fyllde jag 24 år! Det var en fin dag med väldigt vårigt väder. Jag gick promenad i HellyHansen-fleece och solbrillor. Det var härligt och vitsipporna hade slagit ut. Åt så mycket goda grejer. Gjorde extra omsorgsfull frukost till mig själv med raw chokladpudding och saffransscones. Bakade min favorit- rödbetskaka med choklad från Green Kitchen Stories. Gjorde den med äppelmos istället för ägg och hade sojagrädde plus hallon till. Så blev det en jättegod och vegansk tårta! En annan bra grej med just den kakan är att den aldrig blir torr. Den är typ som vin; blir godare och godare ju längre den får stå (okej inte riktigt men ni fattar). Den liksom "sätter sig".

På kvällen gick vi ut med familjen och käkade på Kao's på Föreningsgatan i Malmö. Det fanns så mycket kul, kunde knappt välja men tog till sist en salladstacos med jackfruit plus massor av goda tillbehör. Och fläderläsk! (<3) Längesen jag åt så god mat!! From nu mitt favvoställe, måste dit och käka allt på menyn i vår. Anyway, jag fick presenter och fick hänga med hela familjen och det var bäst. Alla fick god mat och vi hade det mysigt och jag var jätteglad för den dagen.


Och tack tack alla som grattade mig på något sätt! Känner mig för tillfället tåris av att ha så mycket fina människor omkring mig. Det är bästa känslan som finns! PUSS <3


 IMG_4002IMG_4004

2 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott! Låter som en supermysig dag (:

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att du hade en fin födelsedag, Kramar

    SvaraRadera