fredag 29 januari 2016

Hej jag är här!

Är så glad och tacksam att jag nu bloggar här i ett litet bloggkollektiv och att du läser. Tänkte att det kan vara bra med lite kort info om ungefär vem jag är och vad min blogg handlar om. Så här är min presentation som finns på bloggportalen. Där kan du också läsa vad jag tänker om yoga under fliken Yoga.

Det är ganska svårt och ansträngande att beskriva sig själv. Så det är ett försök, med reservation för ändringar.

Jag är en person som tänker mycket och därför tycker jag också om att skriva. Det får mina tankar att hänga ihop. Jag tycker om att utforska och lära mig nytt och att skapa saker. Det är något jag har med mig i vardagen som piggar upp och får mig att må bra.

Jag älskar det vardagskreativa. Att baka, laga mat, måla, rita, odla, skriva och typ slöjd och hantverk. Att laga och göra grejer själv överlag. Det är något grundligt i det som tilltalar; man klarar sig själv. Tänker att det är en hållbar filosofi för en själv och för mother earth. Jag är överlag intresserad av hållbarhet i den egna livsstilen och i samhället: materiellt och i sättet att ta hand om sig själv. Tror att det är det jag cirkulerar mycket kring i min blogg.

Annars är jag intresserad av konst, arkitektur och design i bred bemärkelse. Jag pluggar mitt sista år på landskapsarkitektprogrammet på SLU och vill arbeta i designvärlden sen. När jag inte är i skolan brukar jag gå på loppis och leta efter fynd för jag älskar gamla grejer. Jag läser mycket, yogar, springer och är i trädgårdar eller naturen. Gillar att köpa snygga skor, äta rolig mat och lyssna på musik. Då blir jag glad.

IMG_3232

Och en småsuddig selfie, så att ni har ett ansikte ok. Om ni vill läsa i min gamla blogg finns den här.

2 kommentarer:

  1. Hej & välkommen! Så spännande att få se hur din blogg utvecklas!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Julia! Känns så roligt att vara här!

    SvaraRadera