söndag 27 december 2015

om jul

Är ute hos ma och pa och lever julliv! Det är mysigt, längtade mycket efter det. Har gått loss helt och gjort massa grejer: små juliga blomstergrupper, massa mat, bullar och kakor med kristyr. Plus ett par kransar. Sett alla Ernsts jul. Liksom gått loss på julen ordentligt i år? Brukar inte annars göra det så jag kände bara: embrace! Här är lite bilder:

Lussebullar! Mina bästa knep är: lite jäst, lång jästid och att ha i russin i degen plus pigga upp med något ovanpå (detta var pärlsocker och mandel). Man kan också käka dem till frukost med smör och ost på, det är gott jag lovar.
Virkpepparkakor a la Bea Szenfeld. Såg henne på tv och ville återskapa. Kavlade alltså i en virkduk i degen, tog upp och sen blev det fint mönster! La ut bilden på instagram och hon kommenterade (!!!). Hon är min superförebild sen jag gick på syslöjd i högstadiet och ville bli modedesigner <3
Mmm dessa tulpaner!! Gjorde mig fan lycklig i hela kroppen. KÖPTE
Hoppas ni haft ro i själen och en god jul, fått vila er lite! Det har jag. Ta hand om varandra!!

1 kommentar:

  1. Svar: Tack så mycket Lisa! Vad härligt att höra att du också strävar efter ett enklare liv - jag tror verkligen man mår så mycket bättre av det. Det kommer säkert gå superbra att fortsätta med det nästa år! Jag tror också det är enklare att ta tag i stress och oroligheter om man lever ett enklare liv och mår riktigt bra :) Tack snälla, så roligt att du tycker om min blogg och det jag delar med mig av här.

    Hoppas du haft en fin jul, kram och och god fortsättning!

    SvaraRadera