lördag 18 juli 2015

lördag

Hej barn! Idag är det lördag som tillsammans med onsdag är min favoritdag. En dag som jag tänker som röd, eventuellt kan det vara så att jag lider av/är begåvad med synestesi. Livet är nice pga hinner göra så mycket som jag tycker är roligt som att träffa dem jag känner, måla, läsa böcker och fundera på mat och laga mat. Bakar lite också. Känner mig i fas och har väldigt kort tidshorisont vilket är skönt. Nu tänkte jag köpa ett par snygga skor på internet och sen ut och springa en tur i skogen. Men först ska jag tipsa loss. Först om ett par grejer som jag bakat på senaste:


Frukostkakor från Green Kitchen Stories! Så jäkla goda!! Och kul att baka med bönor och chiafrön. Vill bli bra på det för har känt ett enormt motstånd mot dessa frön av oklar anledning..
Chokladkaka med rödbetor i. Från samma goseblogg! Gör den ni kommer inte ångra er. Man kan tänka på att den nästan är nyttig ju.

Det var det om det. Sen skulle jag också berätta att jag lyssnat på lite Sommar i P1-pod och att jag hittills vill rekommendera dessa: Nina Hemmingsson om att ha ångest, vara kvinna och konstnär, Heidi Fried om att överleva förintelsen och Johan Rockström om klimatkatastrofen som vi håller på med.


1 kommentar:

  1. Har också bakat båda kakorna, de med bönor förra veckan och de är mycket smakliga! :) Så skönt du verkar ha det där på Österlen. Säg till om du ska till Malmö/Lund någon dag så kan vi fika!

    SvaraRadera