lördag 27 september 2014

Blogglove

Nu var det precis en månad sedan jag skrev sist och jag tänker att om jag uppdaterar iallafall på regelbunden basis en gång per månad (även om jag hänger precis på den magiska gränsen) så kommer inte bloggen att gå i graven. Idag vill jag tipsa om några bra bloggar för just nu tycker jag att det är kul att läsa bloggar igen plus att jag hittat några nya. Så här kommer de!

BRITA ZACKARI

Brita är cool, sportig, skriver kloka saker och är allmänt snygg med fin klädstil. Kolla för exempel dessa guldbyxor! Dessutom har hon en dömysig läshörna (se bild på bloggen obs obs) som jag vill återskapa hemma hos mig. Gulligaste familjen som gör roliga veggoekorecept. Älskar allt! När man kollat deras recept vill man ju aldrig laga tråkmat igen.

EMMA ELWIN


Jag är superkräsen med modebloggar (kanske för att jag inte gillar mode, snarare intresserad av stil och kläder) men den här är bäst. Emma skriver nischat om mode med hänsyn till miljö. Hon har en fenomenal stil samt världens gulligaste hund.Det här är min bästa inspirationsblogg alla kategorier. Drivs av en grafisk designer, Diana, som bor i Kapstaden. En riktig guldgruva!! När jag kollat på den vill jag ha 48-timmarsdygn så att jag hinner med allt jag vill.Ida Magtorn är en superloppiskvinna!! Jag har precis upptäckt hennes blogg och den är av det jag läst att döma alldeles lovely! Måste läsa mera.

(Bilderna är lånade från respektive blogg)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar