söndag 15 juni 2014

Eventuellt livets ljuvligaste vecka hittills på mycket längeAlltså lyxen att vara på denna plats, *Österlen*, just nu. Har min första sommarlovsvecka och har nog inte varit ute så mycket på så kort tid sen jag var åtta år kanske. Läser i solen och badar i havet. Vaknar okristligt tidigt och bara hej ny dag och hinner med massor med saker innan klockan ens blivit tio.


Har varit på biblioteket och bunkrat lite böcker inför den närmsta tiden. Det är något som händer med min självbehärskning när jag kommer till biblioteket. Skulle kunna säga att den upphör. Jag lånar allt som kommer i min väg.


Alltså bra saker med att vara hemhemma och ledig: naturen, vädret och tid att läsa böcker. Annan bra sak är DJUR. Hästar att gosa med och kamma manen på. Katten björnen är en annan favorit. Följer efter en vart man än går och vill bli klappad och kliad. Här ligger han i skuggan under sitt parasoll.

För övrigt uppskattar jag också:

Vara hemma i mitt gamla rum; lyssna på skivor i min rosa cd-spelare med klistermärken på och använda slitna gamla kläder.

Walk-in-skafferi och massa roliga grejer att äta. När man bara kan göra avokado-melon-fetaost-sallad till lunch utan att behöva springa till affären.

Familjen.

Att det tar fem minuter att gå till havet.

Det är så jävla fint att springa/gå/cykla här. Tusen gånger roligare att träna. På med hörlurarna och bara ut!!

Att träffa alla gosingar som jag saknat.

Köra bil!! Älskar att köra bil. Särskilt sommar-Volvon som jag ska ta mig till jobbet med. Och imorgon börjar jag jobba.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar